T44 Trophy, competitie derulata la Slanic Prahova, a contat ca a doua etapa a Campionatului National de Off-Road. La startul intrecerii s-a aliniat si echipajul Best Ride compus din Vlad Huminuc si Radu Romanescu.

Cei doi au concurat la Standard B si i-au avut drept principali rivali pe Nicolae Burada si Traian Maracineanu. De altfel, inca din seara care a precedat startul, Vlad si Nicolae si-au “aruncat manusa”. Ei bine, duelul de la Trophy avea sa fie transat de Burada. La Trial insa, echipajul Best Ride si-a luat revansa.

T44 Trophy, intrecere la sase clase

T44 Trophy a propus intreceri la sase clase. Este vorba despre Standard grupa A, Standard grupa B, Standard grupa C, Open SSV, Open si Extrem. Pe lista de inscrieri cei mai multi competitori au fost la Open- 10, urmati de cei de la Extrem- 8. In rest, 4 la Standard A, 6 la Standard B, la care a concurat si echipajul Best Ride Vlad Huminuc-Radu Romanescu, 5 la Standard C, 2 la SSV.

In total, in cele doua zile de concurs la Tropy participantii au avut de parcurs peste 450 de kilometri de proba speciala. Punctul central al intrecerii, Piatra Verde. Insa, spre deosebire de anul trecut, traseul intalnit nu a mai fost uscat ca urmare a ploilor din ultima vreme. Un adversar suplimentar pentru competitori, insa acestia au izbutit sa-l depaseasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here